^Oldal tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Köszöntjük Balatonvilágos község oldalán!

e-mail: onkormanyzat@balatonvilagos.hu

+36 (88)/480-905, +36 (88)/480-845, +36 (88)/480-005

8171 Balatonvilágos, Csók István Sétány 38.

www.balatonvilagos.hu

Rendelet-tervezetek véleményezése

 

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 16/2014.(XII.01.) önkormányzati rendelet 29. § (2) bekezdése alapján a rendelet–tervezetek előkészítésében való társadalmi részvételt, vélemény-nyilvánítás lehetőségét a következőképp biztosítja:
A rendelettervezetek letöltése mindenki számára biztosított. A vélemények írásos megküldésére Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testülete részére a közzétételtől számított 3 nap áll rendelkezésre.

A névvel, címmel ellátott írásos vélemény leadható Balatonvilágos Község Önkormányzata ügyfélszolgálatán vagy elküldhető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Több rendelet-tervezet esetén pontosan meg kell jelölni a tervezetet, illetve a vélemény tárgyát.
Nem vehető figyelembe az a vélemény, amely sérti a közerkölcsöt, a rendelet-tervezet tárgyához nem illeszkedik, vagy névtelenül érkezett.
A rendelet előterjesztéséért felelős személy a beérkezett vélemények ismeretében dönt a rendelet-tervezet esetleges módosításáról, kiegészítéséről.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a véleményező adatainak kezeléséhez szükséges hozzájárulást a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényben foglalt vélelem szerint adatkezelés tekintetében megadottnak kell tekinteni.

 

 
Rendelet - tervezet Felkerült Véleményezhető

Véleményezés