Professzionális rovar-rágcsálóirtás, garanciával,

hosszú távú megállapodás esetén árkedvezmény

 

Kungl Csaba 1981 óta Okleveles Egészségügyi Gázmester (rovar-rágcsálóirtó szakember)


Tagja, illetve vezetőségi funkciósa Magyarország legnagyobb Gázmesterek Egyesületének a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének, (MEGE) mely Közép Európai bejegyzéssel rendelkezik ill. elismert tagja a Nemzetközi CEPA Egyesületének.
 

Ebből fakadóan, fő célunk professzionális szerekkel profi módon végezni a rovar-rágcsálóirtási tevékenységet, kiszorítva ezzel azokat, akik visszaélnek a hazai és nemzetközi előírásokkal, (nem engedélyezett szereket hasznának pl. növényvédő szereket stb. ami ha lehet jó büdös legyen a hatás kedvéért, nincs ismétlőirtás, legfőképpen garancia) olcsón, de nem hatékonyan, silány munkának nem, csak anyagi haszonszerzést remélve vállalnak munkát.
 

Ugyanis sok megrendelő nagyon hiszékeny, nem ellenőrzi a munkavállaló hitelességét, egyáltalán, hogy rendelkezik-e megfelelő végzettséggel, így beférkőznek az alacsony ár miatt akár itt a Balaton környékén is.
Szóval a tevékenységemet országos szinten végeztem, végzem, eddig elismeréssel. Gondolom azért is, mert diplomás hygienikus végzettségem is van mellesleg, amit 47 éve folytatok, mely abból a szempontból is kedvező, hogy HACCP felülvizsgálatokat is szoktam vállalni.


A településen jelenleg is végzem a szakmai tevékenységemet néhány helyen.
Nagyon nehéz feladat, de a vakondirtással is szoktam foglalkozni.
Külön megrendelésre szúnyog és kullancsirtást is végzek.
 

Szeretnék tevékenységemmel jó szolgálatot tenni a kedvelt településemnek is.

Elérhetőségeim:

 

Cím: 8171 Balatonvilágos Kinizsi utca 27-29
Telefon: 06-88-44-61-40
Cím: 1093 Budapest Bakáts u. 2/c
Telefon: 06-1-21-77-089
Mobil: 06-20-44-48-243
E-mail: csabakung7@gmail.com


.

 

Fentieken kívül fordulhatnak bizalommal Távfelügyeleti szolgáltatással kapcsolatban is hozzám.

 

Terveink szerint szeretnénk létrehozni, egy helyi sejtet. ami azt jelenti, hogy a figyelt területre helyből indulna járőr kocsi a riasztott helyszínre, meghiusítva a behatolásokat, az értékek elvitelét, ehhez viszont a jelenleginél több ügyfélre van szükség.
 

Esetenként magánnyomozói tevékenységet is vállalok