Mozdulj Világos Sport Egyesület Belépési lehetőség

 

Az egyesületi tagság lehetőségei és feltételei:

 

„Az a személy, aki a tagdíjat befizeti és az Egyesület alapszabályát – erre irányuló írásbeli nyilatkozattal - magára nézve kötelezőnek fogadja el, az Egyesület tagjává válik.”

 

Ez a két sor az egyesületi alapszabályban található. Ahhoz, hogy bárki el tudja dönteni, hogy az egyesület céljaival egyet tud-e érteni és magára nézve betarthatónak érzi-e, szükség van arra, hogy bővebben is megismerkedjen soraival. Ezért tesszük lehetővé, hogy teljes terjedelmében olvasható legyen ezen az oldalon. Amennyiben ezt követően az egyesületbe szeretne lépni, keressen bennünket az általános iskolában személyesen, telefonon, e-mailben, vagy vegyen részt szervezett programjainkon, ahol tagtoborzást is tartunk. Az egyesületi tagság a programokban kedvezményes részvételi lehetőséget jelent.

 

Felnőttek éves tagdíja 4000 Ft, 14-18 éves korig 2000 Ft, 14 év alatt 1000 Ft.

 

Évi tagdíjbefizetésre az alábbi lehetőségek vannak:

  • Restné Szabó Ritának befizetni, keddi napokon 14 óráig az általános iskolában.

  • Banki átutalással az MVSE bankszámlaszámára: 10700749-48528205-51100005  A közleményben kérünk teljes nevet és lakcímet feltüntetni.

  • Kézilabda, teremfoci, torna és röplabda csoportjaink tagjai a csoportvezetőnek fizethetik be a legegyszerűbben.

 

Belépési nyilatkozat

Alapszabály innen letölthető!

(Megtekintéséhez Adobe Reader szükséges!)

 

Tel: 06-30-7420-799, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretettel várjuk!

Restné Szabó Rita

elnök

 

Designed by NeMo System