Hivatali információ

 

tájékoztató Balatonvilágos Község Önkormányzat számlaszámairól

megnyitás

tájékoztató közterület használatáról

megnyitás

Lakcímbejelentés

megnyitás

Ingatlanszerzéshez kapcsolódó kötelezettségek

megnyitás

Beszedett idegenforgalmi adóhoz kapcsolódó kötelezettségek (kurtaxa)

megnyitás

Magánszállásadó tevékenység folytatásához szükséges engedély

megnyitás

Iparűzési adó köteles tevékenységek, kapcsolódó kötelezettségek

megnyitás

Adóbehajtási, végrehajtási cselekmények

megnyitás

Anyakönyvi igazgatás megnyitás
   

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az elektronikus ügyintézés keretében elérhető nyomtatványok, az elektronikus ügyindítás és ügykövetés az Önkormányzati Hivatali Portál felületén érhető el. A rendszer működéséről szóló tájékoztatás a következő linken olvasható:

 

https://ohp-20.asp.lgov.hu/tajekoztato

 

Az elérhető nyomtatványok köre folyamatosan bővül.

 

A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009.(IX.29.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdése, valamint a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm. rendelet 12. § (2) bekezdése alapján a jegyző az általa vezetett nyilvántartást az önkormányzat honlapján közzéteszi. A kereskedelmi és szálláshely nyilvántartás az elöbbi linkekről megnyitva tekinthető meg. A zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdése alapján a zenés, táncos rendezvény nyilvántartását a jegyző az önkormányzat honlapján közzéteszi. A zenés, táncos rendezvény nyilvántartása az alábbi linkről megnyitva tekinthető meg.

   

A telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013.(II.27.) Korm. rendelet 8. § (1) bekezdése alapján a jegyző az általa vezetett nyilvántartást az önkormányzat honlapján közzéteszi. A nyilvántartás az alábbi linkről megnyitva tekinthető meg.

 

Designed by NeMo System