Rendelet-tervezetek véleményezése

 

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 10/2010.(IV.05.) önkormányzati rendelet 28.§ (2) bekezdése alapján a rendelet–tervezetek előkészítésében való társadalmi részvételt, vélemény-nyilvánítás lehetőségét a következőképp biztosítja:

 

A rendelettervezetek letöltése mindenki számára biztosított. A vélemények írásos megküldésére Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testülete részére a közzétételtől számított 5 nap áll rendelkezésre.

 

A névvel, címmel ellátott írásos vélemény leadható a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál, illetve elküldhető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Több rendelet-tervezet esetén pontosan megjelölve a tervezetet, illetve a vélemény tárgyát.

 

Nem vehető figyelembe az a vélemény, amely sérti a közerkölcsöt, a rendelet-tervezet tárgyához nem illeszkedik, vagy névtelenül érkezett.

A rendelet előterjesztéséért felelős személy a beérkezett vélemények ismeretében dönt a rendelet-tervezet esetleges módosításáról, kiegészítéséről.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a véleményező adatainak kezeléséhez szükséges hozzájárulást a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényben foglalt vélelem szerint adatkezelés tekintetében megadottnak kell tekinteni.

 
Rendelet - tervezet Felkerült Véleményezhető

Véleményezés

       

A Helyi Építési Szabályzatról szóló 20/2013. (XII.31.) önkormányzati rendelet módosításáról

2015.07.21. 2015.07.26.

Személyesen, Levélben,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Designed by NeMo System